Nytt år med Healthmakers!

Du vet vad det innebär! Nya tag, nya mål och med det kommer nya frustrationer. Inte hos oss. Vi på Healthmakers vill först och främst önska dig ett gott nytt år och förhoppningsvis en bra start också. Med det sagt vet vi att många av er därute snart (om inte redan) träffar en uppförsbacke för eller senare. Visst är det en del av livet men kan mycket lidande undvikas med bättre planering och lätt tillgängliga verktyg? Absolut. Nu i 2019 har vi startat en exklusiv fri att vara med i facebook grupp som kommer coacha, peppa, erbjuda tips, råd och massor av annat värde på kontinuerlig basis. Vi vet att optimal hälsa inte uppnås på en vecka eller två, detsamma gäller alla “dieter” därute som ofta brister långsiktigt. Därför vill vi erbjuda något mer unikt, mer långsiktigt och framförallt mer värdefullt. Gruppen är ett slutet community och tillhör Healthmakers – ansök att gå med via länken: https://www.facebook.com/groups/fitmedhealthmakers/

Vi ser fram emot att träffa dig där!

Gott nytt år!

Team Healthmakers

2019-01-02T12:04:28+00:00 Hälsobloggen|