Vad är sann hälsa?

Vad är sann hälsa?

Ja det kan man fråga sig och fundera tills man tappar förståndet. För ordet hälsa innebär olika för oss alla. Men vi på Healthmakers har skapat vår egna definition. Och såhär lyder den:

Sann hälsa för oss är inte kroppsfixering, din vikt, din fettprocent, mängden följare på ditt instagram konto eller antalet likes på din profilbild på facebook. Utan sann hälsa för oss är kvalitativ sömn och återhämtning, sunda och betydelsefulla relationer med dem man älskar, en sund relation till sin egna kropp och identitet. Vi förstår att en del av vägen till bättre hälsa innebär oftast minskning av vikt, fett och andra ”yttre” faktorer – men vi är övertygade om att hälsa inte enbart består av ändringar i kosten. Det är minst lika mycket mentalt.
Därför arbetar vi på Healthmakers med att få alla våra kunder känna sig inkluderade, för oss är uppföljningen och gemenskapen lika viktig som detaljerna i våra kostupplägg. Vårt mål är alltid att skapa starka relationer med våra kunder (man blir som man umgås) och det gör hela resan mycket rikare. Vi vill alltid uppmärksamma dina bedrifter (för vi vet hur hårt du jobbar för dem!). Så sann hälsa för oss är inte bara skillnaden mellan proteiner och kolhydrater. Det är relationerna, bedrifterna, uppmärksamheten, viktminskningen, vanorna och så mycket mer!

2019-02-23T23:23:51+00:00 Hälsobloggen|