Jobba med oss 2019-03-02T18:29:07+00:00

Jobba med Healthmakers!

Visste du att 2/3 av befolkningen lider av sömnbesvär? Ca 1/3 har magproblem och depression blir allt vanligare? Dessutom ökar övervikt hos befolkningen markant varje år där mängden hälsotjänster inte räcker till.

Om du vill ta del av kampen mot dessa folksjukdomar så har du kommit rätt!

Vare sig du är intresserad av hälsa eller älskar att hjälpa människor så är detta ett jobb för dig! Vi på Healthmakers strävar att göra skillnad varje dag. I vårt team har du även möjlighet att del av ett väletablerat direktförsäljningsbolag och samtidigt skapa en passiv inkomstkälla som du kan komplettera till dina studier, arbete eller nöjen. Det krävs väldigt lite att starta och vi hjälper dig bygga en verksamhet efter dina förutsättningar.

Hur jobbar vi?

Arbetet innebär primärt att marknadsföra våra tjänster utåt och att bistå dem befintliga kunderna med service. Vårt motto är att alla är lika värda och kan inte utbildas tillräckligt mycket när det kommer till hälsa. Vi är hängivna och lyhörda. Det är en stor bonus om du har lite av en entreprenörs anda och är en lagspelare. Du får alla verktyg som behövs för att starta och väljer själv mängden arbete du lägger ner.

Hur går jag tillväga för att starta?

Fyll i ansökningsformuläret nedan för att göra en intresseanmälan. Vi kontaktar dig därefter för att avgöra om arbete är lämpligt för dig.