Om oss 2019-03-02T12:46:38+00:00

Vår vision är att vi vill nå ut och hjälpa så många som möjligt till bättre hälsa och välmående. Healthmakers grundades under ett annat namn av 5 hälsocoacher år 2015, där 50 programdeltagare kunde hjälpas åt gången. Idag har vi nått ut till ca 2000 människor och har fått vara del av mängder underbara och inspirerande hälsoresor. Och vi är långt ifrån färdiga! Vårt nya mål under 2019 skall vara att hjälpa minst lika många personer till och detta genom våra nya genomtänkta upplägg och engagerade medarbetare.

Våra värderingar

Vi brinner vi för att hjälpa människor att förbättra sin hälsa genom en bättre självinsikt och godare vanor. Vi har en holistisk helhetssyn och jobbar därför med alla bitar som påverkar vår hälsa såsom näring, rörelse, tankar och känslor. Vi fokuserar mycket på personlig utveckling och hjälper dig att skapa en mer gynnsam livsstil med oss i ryggen. Vårt mål är att utbilda andra att bryta de mönster som man inte alltid är medveten om finns, som ofta sätter käppar i hjulet när det kommer till en optimal hälsa.

Vi vet att oavsett nuvarande situation så går det att förändra och förbättra sin livskvalitet. Genom att skapa goda vanor och tillföra rätt näring genom bra naturlig mat så kommer du snabbt att märka skillnad! Om du samtidigt börjar inspirera andra människor runt omkring dig att uppnå samma sak så kommer du att få en riktig energikick tillbaka, vi gör detta dagligen, vi vet!

Vi består även av ett härligt gäng hälsocoacher, personliga tränare, vänner och kunder vars största drivkraft är att hjälpa så många människor som möjligt till ett friskare och hälsosammare liv. Vi jobbar med att vägleda, utbilda, inspirera, motivera och pusha våra deltagare till bättre hälsa. Tillsammans har vi kunskapen, viljan och verktygen för att få dig att nå dina mål.