Vår Policy 2019-02-24T23:35:32+00:00

Vår policy.


Din hälsa går före allt.

Healthmakers & Hälsoprogrammet är ett fristående program som följer riktlinjerna om sund kost och motion enligt svensk lag. Vi utbildar våra medarbetare efter dessa riktlinjer för att kvalitetssäkra tjänsten och dess säkerhet gentemot konsumenten. Vi ger även alltid utrymme för feedback.

Användningen av tjänsterna och i synnerhet hälsoprogrammet är reserverad för människor med goda fysiska och psykiska förutsättningar. Vid minsta tvivel om din egna hälsa så skall du först och främst kontakta en läkare innan eller rådfråga oss via kontakt. För medicinska hälsofrågor skall du direkt gå i samråd med din läkare och inte oss. Vi tar ej på oss ansvar vid utebliven information om eventuella hälsoproblem kring programstart och menar med detta att programgången i sig sker då på egen risk.

Hälsoprogrammet innebär en akut förändring i kosten. De rekommenderade livsmedel eller upphävandet av vissa livsmedel kan ge en stark reaktion (i synnerhet vid starten av programmet). Dessa reaktioner är normala och förväntas ofta ske (oftast vid minskning av kolhydrater eller socker). Detta gäller extra dig som har haft en lång vana av att konsumera dessa livsmedel.

Webbplatsen och tjänsterna kan inte ersätta en medicinsk konsultation inom dietetik och sjukdomsområdet. Den information och tjänster som tillhandahålls på webbplatsen utgör inte medicinsk diagnos om din vikt eller din hälsa. Den givna informationen på hemsidan kan ej ersätta råd från en allmän eller specialiserad läkare.

Dessutom finns möjligheten att det anges rekommendationer för personer som inte kan vara av några särskilda kostbehov, som till oss rekommenderats av närstående för hjälp inom ramen av en viss sjukdom (t ex diabetes, glutenintolerans eller celiaki, födoämnesallergier, viss njursjukdom, etc). Även om vår kostvägledning kan hjälpa, är syftet inte direkt botning av sjukdomar, dessa behandlingar rådgörs med leg. läkare.


Upphovsrättslagen & intellektuell egendom.

Skapandet, användning och spridning av kopior i elektronisk eller tryckt form kräver godkännande via Upphovsrättslagen. Reproduktion , ta bort eller extern integration av text och bildinnehåll är förbjudet och kommer att åtalas.

Innehållet i våra sidor skapades med stor omsorg. För tidsenligt, fullständigt och aktuellt innehåll. Vid eventuella fel förbehåller vi oss rätten att korrigera felet innan åtal. Som tjänsteleverantör är vi ansvariga för det egna innehållet på denna sida under den allmänna lagstiftningen.

Innehållet och arbeten på dessa sidor som skapas av Healthmakers är föremål för svensk upphovsrätt. Reproduktion, anpassning, distribution och någon form av utnyttjande utanför gränserna för upphovsrätten krävs ett skriftligt medgivande från respektive författare eller skapare. Nedladdningar och kopior av dessa sidor är endast tillåtet för privat och  icke-kommersiellt bruk. Innehållet är skyddat och får inte placeras i direkt eller indirekt samband med produkter, tjänster etc.

Vår webbplats innehåller länkar till externa webbplatser, över vilka vi ibland inte har något inflytande över. Därför kan vi inte ta något ansvar för detta externa innehåll. Respektive leverantör eller operatör av sådana platser är alltid ansvarig för innehållet på någon länkad webbplats. De länkade sajter kontrollerades vid tidpunkten för länkning för eventuella lagöverträdelser. En permanent kontroll av länkade sidor är orimligt utan konkreta bevis för ett brott. Efter anmälan av brott med fast underlag kommer vi omedelbart att ta bort sådana länkar.


Dina uppgifter & sekretesspolicy.

För att möjliggöra och optimera våra tjänster så lagrar vi uppgifterna som anges vid registrering. Dessa uppgifter hamnar i vår databas enbart och kommer aldrig delas med andra eller säljas vidare till tredje part.

När du registrerar dig så läggs du automatiskt till i vår nyhetsbrev tjänst. Denna funktion kan du stänga av när du önskar.


Säkerhet & trygghet

På Healthmakers jobbar vi med att skapa en positiv miljö för medlemmar, medarbetare och samtliga personer vi kommer i kontakt med. Det är vår grundregel att behandla alla lika oavsett etnicitet, bakgrund eller ställning. Vi har total nolltolerans mot racism, mobbning, kränkning och respektlöst beteende. Din trygghet är otroligt viktig för oss och vi kommer vidta åtgärder vid misstanke om brott mot dessa värderingar.